Comencem el 2016 amb noves idees i un projecte molt especial: el Cicle de Metaperiodisme. És un nom complex però una iniciativa simple: parlar amb periodistes sobre periodisme, fent periodisme.

Tot i estudiar la carrera, és necessari tenir contacte amb els professionals que cada dia modelen el periodisme. Tenim molt per aprendre i per reflexionar i per debatre. Volem entrevistar periodistes consolidats i periodistes joves, periodistes locals i internacionals, periodistes optimistes i pessimistes. La primera entrevista és al David Bassa, i per les següents tenim preparades algunes sorpreses!

Volem donar un impuls a aquest blog i renovar-lo. Utilitzarem un format multimèdia, especialment amb imatge i vídeo, per tal que pugueu experimentar les entrevistes completament! Comptarem amb algunes col·laboracions en aquest aspecte.

Aquest Cicle de Metaperiodisme el dirigim, doncs, a reflexionar sobre la professió en general però, sobretot, a donar eines als nous i joves periodistes per pensar col·lectivament què volem aportar a aquest món.

Gràcies per llegir-nos. I allò que us agradi, compartiu-ho!

Imponderabilia Mundi.

Empezamos el 2016 con nuevas ideas y con un proyecto muy especial: el Ciclo de Metaperiodismo. Es un nombre complejo pero una iniciativa simple: hablar con periodistas sobre periodismo, haciendo periodismo.

Más allá de estudiar la carrera, es necesario tener contacto con los profesionales que, cada día, modelan el periodismo. Nos queda mucho por aprender y por reflexionar y por debatir. Queremos entrevistar a periodistas consolidados y a periodistas jóvenes, a periodistas locales y a periodistas internacionales, periodistas optimistas y pesimistas. La primera entrevista es a David Bassa, y para las siguientes ¡tenemos preparadas algunas sorpresas!

Queremos impulsar y renovar este blog. Utilizaremos un formato multimedia, especialmente con imagen y vídeo, ¡para que podáis experimentar al completo las entrevistas! En este sentido, contaremos con algunas colaboraciones.

Este Ciclo de Metaperiodismo está, pues, dirigido a reflexionar sobre la profesión en general pero, sobretodo, a dar herramientas a los nuevos y jóvenes periodistas para pensar colectivamente que queremos aportar a este mundo. 

Gracias por leernos y ¡os animamos a compartir lo que os guste!

Imponderabilia Mundi.

 

Anuncis