Pencar amb traça és un programa de ràdio realitzat per Elisabet Ficapal, Lucía Blanco i Emma Pons, creat per Cetrencada i disponible a UPF Ràdio.

Pencar amb traça és un programa dedicat a les professions. Però no pas d’allò que les fa avorrides, com els horaris o les hores extra, sinó d’allò que les fa interessants i, fins i tot, misterioses. Volem revelar a l’oient totes dels curiositats d’àmbits professionals que potser no coneixen però que, segurament, afecten la seva vida.

Programa #1: Professions en perill d’extinció

Aquest primer programa el dediquem a professions ja extingides o en perill de desaparèixer. N’hem escollit quatre: les ploraneres, les camiseres, els serenos i els estucadors. Parlem amb persones que s’hi van dedicar o que van ser-ne testimonis.

Descarregar

Programa #2: Professions de risc

En el segon programa parlem de professions de risc. N’escollim tres en aquest cas: bombers, professors d’autoescola i periodistes de guerra. Parlem amb aquestes persones sobre la formació específica que requereixen i les eines que tenen al seu abast per enfortir la seguretat.

Descarregar

Logo Pencar amb traça

Anuncis