Aquesta publicació mostra algunes de les imatges que vaig fer per l’Agència Catalana de Notícies durant les pràctiques que hi vaig realitzar entre el juliol i el setembre del 2017.

Els temes que vaig cobrir i que recullo en aquest post van ser molt diversos. Alguns van marcar l’actualitat informativa de l’estiu. Un exemple són els atemptats a Barcelona i Cambrils del 17 d’agost, que van portar la població a fer nombroses mostres de condol a la capital, de les quals vaig fotografiar una manifestació de persones musulmanes a Les Rambles i l’ofrena del col·lectiu de taxistes a l’altar improvisat, ambdues el 19 d’agost.

El conflicte laboral a l’aeroport del Prat entre els treballadors dels controls de seguretat i l’empresa Eulen, que va  provocar llargues cues, també va marcar la informació estival. Vaig cobrir-ne diferents moments, entre els quals l’assemblea en què els treballadors van votar si acceptaven l’acord proposat per la Generalitat de Catalunya, el 13 d’agost.

Entre altres temes que vaig fotografiar, destaco el referèndum de Veneçuela, on els veneçolans residents a Barcelona es van trobar que no podien accedir a l’espai per votar, i van fer-ho al carrer; una concentració de les Assemblees de Joves per la Unitat Popular davant la caserna de la Guàrdia Civil de Travessera de Gràcia; l’assemblea de la coordinadora de Catalunya en Comú per decidir la posició del partit en el referèndum de l’1 d’octubre; un accident a prop d’una parada de tramvia a Sant Boi de Llobregat; l’enfonsament d’un balcó a Sarrià-Sant Gervasi i una acció del col·lectiu No más colillas en el suelo per visibilitzar l’impacte de llençar burilles de cigarrets al terra.

* Les fotos tenen la marca d’aigua de l’agència, ja que són propietat seva, i per això també estan en un format modificat i de menys qualitat que les originals.

Anuncis